Impact Intre un autobuz Si un camion

Un accident rutier s-a petrecut la mai putin de sase ore dupa evenimentul rutier de azi dimineata pe Bd. Independentei, in aceeasi locatie ca mai inainte, intre un autobuz si camion.

La fata locului intervin doua echipaje SMURD TIM si EPA, 3 Echipaje SAJ Baia Mare.

Din primele informatii patru persoane au nevoie de asistenta medicala, doua fiind incarcerate.

In momentul accidentului in autobuz erau aproximativ 40 de persoane, toti muncitori la o fabrica din zona. Ceilalti muncitori au fost preluati de un alt autobuz care i-a dus la munca, in schimbul 2.

ACTUALIZARE

Conform informatiilor noastre la UPU SMURD a Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare au ajuns inca 7-8 muncitori din autobuzul implicat in accident. Se pare ca acestia s-au simtit rau la munca si au ajuns de urgenta la Spital.

ITM Maramures va cerceta deoarece este considerat accident de munca.

Detalii despre celalalt accident produs azi dimineata poate fi citit aici

ACTUALIZARE IPJ Maramures

Politistii Biroului Rutier au intervenit ieri dupa-amiaza la un accident de circulatie produs pe bulevardul Independentei din Baia Mare, soldat cu ranirea usoara a mai multor persoane.

Verificarile efectuate la fata locului au relevat ca un barbat de 37 de ani, care conducea un autobuz, nu a pastrat distanta de siguranta  si a intrat in coliziune cu un ansamblu compus dintr-o autoutilitara si o semiremorca, condus regulamentar in fata sa.

In urma impactului, autobuzul si semiremorca au fost avariate. Initial, cinci persoane, pasageri in autobuz, au fost transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Ulterior, alti 13 pasageri s-au prezentat la spital. Nicio persoana nu a ramas internata.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile, urmand a dispune masuri legale.

Fata inconstienta in parcul regina maria din baia mare
Citeste
Furnizarea apei, sistata temporar pe trei strazi din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.