Impact intre doua masini in fata la tipografie. O persoana ranita

ACCIDENT IN BAIA MARE   Un accident rutier cu doua autoturisme implicate a avut loc azi-dimineata in Baia Mare, la ora de varf, la intersectia dintre bulevardele Bucuresti si Republicii.

Potrivit primelor informatii, se pare ca in accident au fost implicate un SUV marca Mercedes, respectiv un autoturism marca Ford.

Din fercire, nici o persoana din cele doua masini nu a fost ranita in urma impactului, insa pagubele materiale sunt semnificative.

 

ACTUALIZARE:

Potrivit politistilor maramureseni, se pare ca accidentul s-a produs dupa ce soferita a intrat in intersectie desi semaforul arata culoarea rosie si a lovit in lateral un autoturism condus de un barbat, regulametar. In urma impactului, o persoana din autoturismul care circula regulamentar a fost ranita si transportata la spital. De asemenea, un semafor a fost distrus.

"Primele verificari au relevat ca o femeie care conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, din Baia Mare, a patruns in intersectia semaforizata pe culoarea rosie a semaforului electric si a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe bulevardul Bucuresti de un barbat.

In urma impactului, un pasager din autoturismul condus regulamentar a fost ranit si transportat la spital. Totodata a fost avariat semaforul. Soferii au fost testati si nu se aflau sub influenta alcoolului. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile", arata IPJ Maramures.

 

ActualMM

Credit foto: Ady Myrela/ Denisa Dobra

Doua masini s-au ciocnit in intersectia de la policlinica sf
Citeste
Interventii Vital, 12 septembrie. Mai multe strazi din Baia Mare raman fara apa potabila
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.