Impact frontal evitat in ultiul moment – politistii de la rutiera sunt legati la maini de o legislatie rutiera tampita

Dupa ce ieri v-am prezentat in exclusivitate cum un sofer a evitat in ultimul moment impactul cu o autocisterna pe drumul national 18, la Harnicesti, iata ca astazi revenim cu alte imagini video surprinse de o camera de bord.

De aceasta data incidentul a avut loc pe drumul national 18 B intre localitatile Grosi si Carbunar.

"In drum spre Dumbravita" este mesajul postat de Sergiu, sofer din Maramures. Pe imaginile video surprinse de camera de bord, un sofer care circula dinspre Targu Lapus spre Baia Mare s-a angajat intr-o depasire neregulamentara a unui autobuz, in curba incalcand marcajul continuu longitudinal. Doar prezenta de spirit a soferului care circula regulamentar a facut ca o tragedie sa fie evitata in ultimul moment. Acesta a reusit sa iasa suficient in afara partii carosabile incat un accident sa fie evitat.

Cu toate ca sunt imagini video soferul inconstient poate scapa nepedepsit. Politistii de la Rutiera sunt legati "de maini" pentru ca imaginile foto sau video surprinse de o camera neomologata nu sunt probe in instanta. Asadar, o legislatie rutiera complet aiurea, facuta probabil cu "dedicatie" pentru "smecherasii" de bani gata, si nu numai.

Imaginile video nu au nevoie de niciun comentariu.

CITESTE SI:

Prejudiciu de 70.000 de euro, cauzat de o grupare care vindea masinile pe care le inchiria cu acte false
Citeste
Maramuresul, la un pas de a ajunge Teleorman-ul Ardealului
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.