Impact frontal cu o cisterna cu benzina evitat in ultima clipa

Un cititor al site-urilor noastre www.vasiledale.ro si www.baiamare24.ro ne-a trimis pe adresa noastra de email imagini video surprinse de camera de bord a vehiculului cu care circula pe drumul national 18 Sighetu Marmatiei – Baia Mare, pe raza localitatii Harnicesti. Doar prezenta de spirit si reactia soferului a facut ca o tragedie sa fie evitata in ultimul moment.

Imaginile video surprinse sunt insotite si de urmatorul mesaj, pe care-l redam in cele ce urmeaza:

"Era sa murim in timp ce ne intorceam de la Sighetu Marmatiei spre Baia Mare, in localitatea Harnicesti in jurul orei 16.00. O autocisterna cu numarul B466ADR a patruns pe contrasens cu jumatate de camion, in ciuda marcajului longitudinal continuu si intr-o curba deosebit de periculoasa, fara vizibilitate.

Incerca sa depaseasca un atelaj . Eu circulam din sens opus, eram incarcat si cu remorca. Am reusit sa franez si sa trag de volan dreapta in ultimul moment. El sigur era incarcat cu benzina pentru ca avea pe capul tractorul marcajul 33/1203. Va dati seama ce s-ar fi putut intampla?

Deci firma asta din Targoviste are numai angajati teroristi sau are soferi cu atestat? Politia romana ar trebui sa faca ceva cu teroristii astia profesionisti! Ne omoara pe drum! Multumesc".

Au fost prinsi batausii de la cinema
Citeste
Tara din UE care nu vrea sa auda de moneda unica: "Euro a fost o greseala strategica"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.