Imagini socante cu doi cerbi care agonizeaza dupa ce-au fost impuscati

O inregistrare video realizata cu telefonul mobil de un braconier a fost recuperata de un cetatean si postata pe Facebook. In imaginile socante apar doi cerbi impuscati, iar pe fundal vocea braconierului care se pregateste sa le taie capetele.

Informatii din mediul silvicultorilor si vanatorilor arata ca, cel mai probabil, filmarea a fost realizata la limita intre judetele Maramures si Suceava, in zona Borsa-Carlibaba. Dupa accent, braconierul arata a fi originar din judetul Maramures, dar surse din mediul silvicultorilor, arata ca braconierii maramureseni isi face deseori de cap in judetul vecin, in zona padurilor din Carlibaba. Clipul a fost postat pe Facebook de un cetatean care a gasit filmarea pe un grup de WhatsApp.

In imagini se vad doi cerbi agonizand, imediat dupa ce au fost impuscati. Braconierul care a filmat scena ingrozitoare se aude gafaind in clip. La un moment dat, el admite ca nu trebuia sa impuste ambele animale, dar "stateau prea fain, da-i in p**a mea!". In timp ce animalele agonizau, unul dintre braconieri ii spune celuilalt ca ar trebui sa le taie gatul celor doi cerbi. "Hai sa-i tai grumazul mai intai", se aude in inregistare.

Potrivit monitorulsv.ro, cazul a ajuns deja in atentia Politiei. Oamenii legii incearca sa stabileasca acum sursa initiala a imaginilor.

Citeste mai mult: adev.ro/q9sxhq

Comenteaza cu Facebook

Localnici revoltati la poienile de sub munte pentru ca li se fura padurile
Citeste
Dosar penal in Baia Mare dupa ce trei persoane care au participat la o adunare religioasa s-au imbolnavit cu noul coronavirus
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.