Imagini ingrijoratoare surprinse in Baia Mare de un participant la trafic

DROGUL "ZOMBIE" DIN NOU?  Fenomenul drogului "zombie" pare sa nu aiba sfarsit, desi autoritatile se straduiesc sa combata comercializarea substantelor ilegale care ii transforma pe tinerii din Baia Mare si restul tarii in "legume".

Noi imagini in care se presupune ca ar fi vorba despre o persoana sub efectul acestui drog au fost surprinse de un participant la trafic pe bulevardul Independentei din municipiul Baia Mare.

In imaginile video se vede cum un tanar incearca sa treaca strada pe trecerea pentru pietoni, insa pare ca abia se mai tine pe picioare. Comportamentul bizar al tanarului tradeaza faptul ca acesta a consumat stupefiante, insa nu se stie daca este vorba despre celebrul drog "zobie", sau despre alte supstante ilegale.

Despre substanta care acapareaza incet Romania, dar si intreaga Europa, se stie ca este produsa in China si Taiwan. Potrivit autoritatilor, drogul este extrem de puternic – de 15 ori mai puternic decat cocaina si de 20 de ori mai ieftin, fiind practic la indemana oricui. De asemenea, fiind o substanta foarte puternica, chiar si o doza din drogul "zombie" poate fi mortala.

 

Actualizare:

 

O noua imagine socanta a fost surprinsa de un baimarean in cartierul Sasar al municipiului. Doi tineri, aflati intr-o stare vizibil euforica si care nu pareau sa se poata misca normal au fost gasiti de catre un cetatean in fata unei scari de bloc.

 

ActualMM

 

Sursa foto si video: VasileDale.ro

Drogul "zombie" loveste din nou baia mare
Citeste
Dupa 20 de ani. Fosti elevi ai Seminarului Teologic din Baia Mare, intalnire de suflet
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.