Imagini foto Si video horror – un barbat din racsa snopit in bataie de un fost boxer din seini

Caz cutremurator la Seini. Un barbat din Racsa, fiul unui important patron din Seini, a fost pur si simplu snopit si desfigurat in bataie de un fost boxer, actualmente administrator al unui cunoscut club de box din orasul maramuresean Seini. Imaginile video inregistrate pe care vi le prezentam in exclusivitate sunt pur si simplu socante. Din cauza violentelor extreme am decis sa le bluram. Totusi, ne cerem scuze pentru limbajul injurios folosit de agresor.

Cine sunt cei implicati

Daniel Pop

Cozma Ioan .

Ce s-a intamplat, informatii, zvonuri, surse

Conform unor informatii neconfirmate oficial totul ar fi inceput in urma cu cativa ani cand agresorul i-ar fi imprumutat o suma de bani partii vatamate. Banii i-ar fi primit in Bucuresti. Evident, ar fi fost vorba si de o dobanda aferenta extrem de mare. Victima se pare ca nu ar fi platit, iar bataia primita in noaptea zilei de 30 ianuarie 2020, in jurul orei 23.00, in plina strada ar fi fost "o prima pedeapsa".

Povestile despre acest caz sunt numeroase in Seini. Noi vi le prezentam, sub rezerva faptului ca nicio oficialitate nu a confirmat informatiile. Asadar, exista localnici care sustin ca la mijloc ar fi vorba si despre falsificare de moneda a unei uriase sume de bani cu ajutorul unor cetateni turci. Pe fir ar fi intrat si membrii clanului Sportivilor din Capitala iar "afacerea" ar fi cazut.

Zeci de pumni primiti in strada. Nimeni nu a intervenit

Victima a fost prinsa in zona unui local din Seini, in strada. A fost lovit cu pumnii in fata, stomac, spate etc fara mila. Desi urlau in strada, nimeni nu a auzit, nimeni nu a intervenit. Se vorbeste prin Seini ca agresorul ar fi avut oameni amplasati in zona Politiei Seini, pentru a fi anuntat daca echipajele de politie ar veni sa intervina.

Nu le-a fost frica de nimic si chiar au inregistrat cu telefonul mobil bataia pe care fostul boxer i-a administrat-o barbatului din Racsa. Au si postat-o pe story-ul de facebook. Pana sa isi dea seama ca au facut o uriasa greseala, imaginile au ajuns in posesia noastra, dar si in posesia altor persoane. Acestia au incercat sa predea imaginile procurorilor Parchetului Maramures. "Ne-au spus ca nu sunt probe. Il snopeste in bataie iar pentru procurori nu e proba!!! Numai in Romania se poate asa ceva. Vor sa il scoata probabil basma curata. DIICOT-ul stie de caz, stie de bani falsi, toti stiu ce se intampla insa nimeni nu face absolut nimic. Eu cred ca implicatiile sunt mult mai mari, clanul sportivilor si altii" ne-au spus sursele noastre.

Avertisment: Imagini extrem de violente si limbaj injurios

Ce spune oficial politia

In urma probatoriului administrat de catre politistii din Seini, s-a dispus continuarea urmaririi penale fata de un barbat din Seini in varsta de 35 de ani.

Acesta este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice si santaj, dupa ce in seara zilei de 30 ianuarie, in jurul orei 23.00, ar fi agresat un tanar de 28 de ani, in fata unui club din localitatea Seini. Totodata, barbatul ar fi amenintat victima in scopul de a obtine de la aceasta o suma de bani.

In urma agresiunii, victima s-a prezentat la Spitalul Judetean Dr. Constantin Opris Baia Mare, unde a ramas internata pentru ingrijiri medicale.

Pe numele barbatului, politistii au dispus masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore, iar astazi acesta a fost prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Instanta a emis pe numele lui un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Agresorul a fost arestat preventiv de magistratii Judecatoriei Baia Mare

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare sub nr. 473/P/2020, din data de 5 februarie 2020 si in consecinta: In temeiul art. 223 alin. 1 lit. d si alin.2 Cod procedura penala dispune arestarea preventiva pe o durata de 30 zile, de la 5 februarie 2020 pana la 5 martie 2020, inclusiv, a inculpatului POP IOAN – DANIEL, fara antecedente penale, sub acuzatia de comitere infractiunilor de: – lovire sau alte violente, prev. de art. 193 alin. 2 C.pen., – santaj, prev. de art. 207 alin.1 si 3 Cod penal , – tulburarea ordinii si linistii publice, prev. de art. 371 Cod penal Toate infractiunile cu aplicarea art. 38 alin. 1 si 2 C.pen. Respinge solicitarea inculpatului, in sensul de a se dispune impotriva acestuia o masura preventiva mai putin restrictiva de libertate. In baza art. 275 alin. 3 Cod procedura penala, cheltuielile judiciare avansate de stat raman in sarcina acestuia. Cu drept de contestatie in termen de 48 de ore de la pronuntare cu inculpatul si Ministerul Public.

Maramuresean strivit de buldoexcavator intr-un sat din Bistrita-Nasaud
Citeste
Cine scrie ordinele ministrului Sanatatii pentru privati? "Prietenii nostri!"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.