IERI UMBLA CU COTORUL DE AMENZI PRIN INSPECTORAT: AZI adjunctul IPJ Maramures confirmat pozitiv. Seful DSP Maramures - o imitatie oribila a ministrului sanatatii, TATARU

Cea mai neagra zi neagra pentru Romania de la inceputul pandemiei. 7.733 de romani au fost confirmati cu noul coronavirus dintre care 254!!! in Maramures. 120 de romani au pierdut lupta cu viata dintre acestia 3 au fost din judetul Maramures (193 persoane in total).

Pe surse am aflat ca una dintre persoanele confirmate pozitiv este si noul ajunct al Inspectoratului Judetean de Politie Maramures, Dumitriu Marian. Se vorbeste pe la colturi ca zilele trecute, adjunctul IPJ Maramures umbla prin sediul inspectoratului cu cotorul de procese verbale pentru a aplica sanctiuni celor care nu respecta reglementarile instituite de la nivel central pentru aceasta perioada.

Ca o fi asa, ca nu o fi asa, cert este ca acum IPJ Maramures a ramas fara un adjunct. Noi am cerut o pozitie oficiala din partea institutiei insa ni s-a raspuns ca totul tine de protectia datelor cu caracter personal. Totodata ni s-a transmis ca in IPJ Maramures se respecta masurile de protectie COVID-19.

Mai marele DSP-ului Maramures o imitatie de prost gust a ministrului sanatatii, Tataru

Cat despre comunicarea dintre DSP Maramures - jurnalisti si implicit cetateni, ce putem spune: UN MARE ZERO BARAT! Tot pe surse am aflat ca saptamana trecuta MAI MARELE DSP-ULUI a calatorit din Baia Mare spre Viseul de Jos. O localitate aflata in CARANTINA! Vezi doamne pentru a verifica personal cum se respecta ordinele de la centru. O imitatie de prost gust a actualului ministru al Sanatatii, Tataru. Cel care umbla in stanga si-ndreapta prin toata Romania, doar pentru a ne spune cele trei sfaturi cretine si inepte: poarta masca, spala-te pe maini si pastreaza distanta sociala.

Sursele noastre ne-au povestit cum a tunat pe ici pe colo si a plecat cum a venit! Doar ca nici la intrarea in localitatea, nici la iesirea din localitate echipajele de ordine publica aflate pe DN18 NU AU AVUT CURAJUL sa ii opreasca limuzina DSP-ului. Pai bine bine, cum se poate una ca asta? A intrat intr-o zona carantinata asa ca "Loboda Voda" si nici macar nu a fost luat la intrebari? A avut sau nu costum de protectie pe el? Sau s-a multumit cu "infailibila" mascuta de 3 lei si 50 de bani?

In final sa mai spunem inca odata: 254 de maramureseni au fost confirmati pozitiv cu Covid-19, doar in ultimele 24 de ore. Asta in conditiile in care in ultimele 24 de ore nu s-au facut putin peste 400 de teste, spun sursele noastre. Oficial nu stim pentru ca datele sunt tinute la secret. Cat testam la nivel de judet? O picatura intr-un mare ocean. Ar trebui ca "Marele DSP-ului" sa arunce un ochi la judetul Cluj, unde au peste 3.000 de teste zilnic. Se teme sa testeze si in Maramures atat? De ce oare? Nu cumva pentru ca ne va arata amploarea DEZASTRULUI din Maramures.

Vasile Dale

Articolul IERI UMBLA CU COTORUL DE AMENZI PRIN INSPECTORAT: AZI adjunctul IPJ Maramures confirmat pozitiv. Seful DSP Maramures - o imitatie oribila a ministrului sanatatii, TATARU apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Impact pe DN18 in zona unei treceri de pietoni din Tautii de Sus. Soferul vinovat beat crita
Citeste
Retinut pentru furt dupa ce a fost prins in flagrant de un cetatean vigilent
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.