Identificat la scurt timp de la comiterea unui furt si retinut pentru 24 de ore

Politistii din Baia Mare au depistat cu operativitate un tanar din municipiu banuit de comiterea infractiunilor de furt si conducere fara permis, iar in baza probatoriului administrat au dispus retinerea acestuia pentru 24 de ore.

In fapt, ieri dupa-amiaza, in jurul orei 14.00, politistii au fost sesizati ca doua persoane necunoscute au sustras bateria unui autoturism parcat in spatele unui bloc de pe strada George Cosbuc, iar apoi au urcat intr-un autoturism si au plecat. Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat si au demarat activitatile specifice in vederea documentarii faptei si identificarii autorilor.


Dupa aproximativ doua ore, politistii au observat pe bulevardul Bucuresti din municipiu un autoturism ce avea caracteristicile celui cu care au plecat persoanele necunoscute dupa ce au comis furtul. Astfel, au fost efectuate semnalele regulamentare de oprire, constatandu-se ca la volan se afla un tanar de 18 ani, din Baia Mare. Verificarile efectuate au relevat ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
In urma extinderii cercetarilor politistii l-au identificat si pe cel de-al doilea tanar banuit ca ar fi participat la activitatea infractionala, un minor din Baia Mare.


Fata de tanarul de 18 ani politistii de investigatii criminale au dispus masura retinerii pentru 24 de ore si continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a celor doi baimareni.

Calin Matei, presedinte CSM Stiinta Baia Mare: "A fost suficient deja cu atata izolare si atata Covid!"
Citeste
Localnici revoltati la poienile de sub munte pentru ca li se fura padurile
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.