Hotul care a furat o masina inchiriata din Baia Mare a fost gasit de politisti

A FOST PRINS  Caz incredibil petrecut in Baia Mare. Un barbat a inchiriat un autoturism marca Mercedes GLK de la o cunoscuta firma de profil din municipiu. Pana aici, toate bune, doar ca barbatul a "uitat" sa mai aduca masina inapoi, conform intelegerii contractuale. Mai mult, acesta nu a mai raspuns nici la telefon.

Proprietarul firmei de inchirieri a declarat pentru ActualMM ca avea, la momentul resectiv, 3 sisteme GPS instalate pe autoturism tocmai pentru a evita astfel de neplaceri. Surpriza a fost cand si-a dat seama ca nici unul dintre acestea nu functiona…

Politia a fost sesizata imediat despre posibilul furt al autoturismului. De aici, lucrurile se complica. Dupa putin timp de la sesizare, barbatul a fost prins ieri, 8 octombrie, de catre oamenii legii. De asemenea, masina a fost gasita.

Se pare ca barbatul folosea acte de identitate false. Mai mult, acesta nu avea nici permis de conducere si a fost prins conducand rupt de beat.

Barbatul folosea un buletin si permis false, autonumindu-se "Flaviu".

Potrivit surselor ActualMM.ro, numele real al barbatului este Kis Vasile si este originar din Maramures, Viile Apei. Potrivit surselor noastre, se pare ca barbatul nu ar fi la prima abatere de genul: ar mai fi furat inca doua autoturisme, tot de la firme de inchirieri auto.

 

"Profesionistul" s-a ales totusi cu ceva dupa toata aceasta poveste: a fost retinut pentru 24 de ore cu propunere de arestare preventiva iar acum este cercetat penal pentru o intreaga colectie de infractiuni: conducere sub influenta bauturilor alcoolice, conducerea unui autovehicul fara permis de conducere, fals si uz de fals, complicitate la falsuri in inscrisuri oficiale, inselaciune.

 

Adrian Barbur/ ActualMM

Politistii au gasit mercedesul disparut
Citeste
DEPUTAT DR. VIORICA CHERECHES: "Guvernarea PSD, instabilitate si nesiguranta pentru romani!"
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.