Hotii de la universitate au fost prinsi

Doua persoane banuite ca au patruns mascate in sediul unei universitati din Cluj-Napoca si au furat bani si bonuri valorice in valoare totala de 90.000 de lei, au fost depistate de politisti.

La data de 5 noiembrie a.c., politistii din cadrul Politiei Municipiului Cluj-Napoca au efectuat perchezitii in Iasi si Timisoara, pentru documentarea activitatii infractionale a doi barbati.

Cei in cauza, in varsta de 25 si 26 ani, sunt banuiti ca, in noaptea de 2/3 octombrie a.c., avand fetele acoperite, au patruns in incinta unei universitati din Cluj-Napoca, iar din seiful casieriei ar fi sustras bani si bonuri valorice, cauzand un prejudiciu estimat la peste 90.000 de lei.

In urma sesizarii primite, s-a constituit un grup de lucru la nivelul Politiei Municipiului Cluj-Napoca format din politisti din cadrul mai multor structuri si au fost demarate de indata cercetari. In urma unor activitatilor investigative complexe desfasurate in cauza, politistii au reusit identificarea si depistarea celor doua persoane banuite de comiterea faptei.

La perchezitii au fost ridicate articole de imbracaminte, bani si alte bunuri cu valoare probanta in dosarul penal instrumentat.

De asemenea, cei in cauza au fost condusi la sediul politiei, iar in baza probatoriului administrat, au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind cercetati pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

La actiuni au participat luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale si criminalisti din cadrul I.P.J. Cluj.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si al Unitatii Teritoriale de Analiza a Informatiilor.

Cod galben de vant puternic in Maramures. Vor fi rafale de pana la 100 km/h
Citeste
Baimareanul Adrian Ghenie, prezent cu doua lucrari in licitatia dedicata artei postbelice si contemporane
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.