Hoti surprinsi de camerele de supraveghere in timp ce fura o bicicleta

EXCLUSIV: CAUTATI DE POLITISTI  Imagini incredibile surprinse de o camera de supraveghere a unui magazin de pe strada Olteniei din Baia Mare. Trei barbati care, aparent se plimbau prin zona, au taiat sistemul antifurt al unei biciclete pe care si-au si insusit-o.

Intreaga scena a fost filmata de o camera de supraveghere din zona. Imaginile video ne-au fost transmise de catre baimareanca pagubita de hoti si care, din motive de siguranta, doreste sa ramana sub protectia anonimatului.

Desi furtul s-a petrecut in noaptea de 28-29 iunie iar plangerea la politie a fost facuta in cel mai scurt timp, politistii baimareni nu au resit inca sa dea de urma celor trei indivizi care, se pare, nu ar fi tocmai incepatori.

In imagini se poate vedea cum cei trei barbati trec initial pe langa bicicleta, fara sa actioneze. La cateva secunde, doi dintre ei se intorc, unul tinand un cleste in mana. In doar cateva secunde, au taiat sistemul antifurt cu care era prinsa bicicleta si s-au facut nevazuti cu ea, mergand fiecare in directii diferite.

"Va rugam sa ne ajutati sa identificam acesti nenorociti care au furat o bicicleta de pe strada Olteniei, Baia Mare. Sunt echipati cu echipamente pentru furt si sigur nu se opresc aici. Va rugam distribuiti postarea si oricine ii cunoaste poate sa ne lase si mesaj privat. Sa distribuim pana ajunge si la ei. Nenorocitii!", spune baimareanca.

Va prezentam mai jos o imagine cu bicicleta furata. In cazul in care o vedeti, sau aveti informatii despre persoanele care au furat-o, va rugam sa sunati imediat la Politie.

ActualMM

Ce spune ministrul Educatiei despre rezultalele de la Bacalaureat
Citeste
Un nou focar de pesta porcina africana, confirmat intr-un judet vecin
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.