HAOS TOTAL: Jumatate din sectia Urologie au transformat-o in sectie ATI la Spitalul Judetean Baia Mare. Tot mai multi angajati depistati pozitiv COVID-19

Aflam informatii pe surse din interiorul Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare. Datorita faptului ca tot mai multi maramureseni au nevoie de asistenta medicala dupa ce au fost depistati pozitiv COVID-19 iata ca mintile luminate ale judetului si-au "incordat creierul" si au luat cateva decizii.

Sursele noastre spun asa: "Am citit articolele dumneavoastra. Vreau sa va spun ca jumatate din sectia Urologie de la etajul 3 s-a transformat in sectie ATI. E un haos total. In plus daca ati investiga un pic ati descoperi faptul ca tot mai multe cadre medicale s-au infectat cu noul coronavirus" este mesajul veni din randul cadrelor medicale ale Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare.

Fireste ca am "sapat" putin si pe surse am aflat ca totul este perfect adevarat. Testarile care au avut loc in ultima vreme in randul personalului medical de la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare au dus la depistarea a numeroase cazuri pozitive. Probleme e alta insa: sursele noastre sustin ca se testeaza pe grupuri de cate zece persoane si doar acolo unde un esantion iese pozitiv se testeaza si individual. Au fost numeroase astfel de cazuri iar cadrele medicale au fost anuntate ca sunt pozitive printr-un simplu sms la trei zile dupa prelevarea probelor.

Fireste ca DSP Maramures sau CJSU Maramures nu scoate niciun sunet despre ceea ce se intampla in Spitalul Judetean Baia Mare. Tin totul sub pres, ferit de ochii cetatenilor. Trebuie sa spunem si faptul ca ieri colegul nostru de la DirectMM a publicat o declaratie a "sefului suprem" al DSP Maramures in care recunoaste indirect ca SUNT DEPASITI DE SITUATIE. "Toate spitalele sunt full.Avem nevoie de specialisti. Spre exemplu, la Spitalul TBC, spital-suport, avem doar doi medici specialisti, doar ei fac garzi, este nevoie sa gasim solutii" a spus Rares Pop, director DSP Maramures.

CITESTE SI

Articolul HAOS TOTAL: Jumatate din sectia Urologie au transformat-o in sectie ATI la Spitalul Judetean Baia Mare. Tot mai multi angajati depistati pozitiv COVID-19 apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Restrictii de circulatie pe timp de noapte si baruri inchise in Ungaria
Citeste
Toate olimpiadele si concursurile pentru anul scolar 2020/2021, SUSPENDATE
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.