Grupul de comunicare strategica inchide site-uri de stiri

Adaugat in categoria Important
grupul-de-comunicare-strategica-inchide-site-uri-de-stiri.jpg

Grupul de Comunicare Strategica a inaintat astazi, 25 martie, ministrului Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, propunerea de eliminare la sursa a continutului unui articol aparut pe site-ul bpnews.ro . Decizia a fost luata pentru ca reprezentantii site-ului bnews.ro au fost contactati de Grupul de Comunicare Strategica si au refuzat sa corecteze informatiile false.
De asemenea, GCS a solicitat ministrului Afacerilor Interne blocarea totala a accesului la continutul site-ului breackingnews.xyz.
Solicitarea a fost intemeiata pe faptul ca portalul web a publicat in mod constant informatii false, cu scopul evident de a dezinforma si a induce panica.
Site-ul breackingnews.xyz a fost generat pe o platforma din afara Romaniei si nu are reprezentanti care sa poata fi contactati.
Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela a transmis decizia catre ANCOM, institutie care a pus deja in aplicare masurile necesare.

zeci-de-maramureseni-din-paris-au-ajuns-pe-aeroportul-cluj-de-sase-ore-asteapta-sa-fie-dusi-in-carantina.jpg zeci-de-maramureseni-din-paris-au-ajuns-pe-aeroportul-cluj-de-sase-ore-asteapta-sa-fie-dusi-in-carantina-1.jpg zeci-de-maramureseni-din-paris-au-ajuns-pe-aeroportul-cluj-de-sase-ore-asteapta-sa-fie-dusi-in-carantina-2.jpg
Zeci de maramureseni din paris au ajuns pe aeroportul cluj! de sase ore asteapta sa fie dusi in carantina
Citeste
stati-acasa-bataie-de-joc-fara-curent-si-apa-potabila-pe-mai-multe-strazi-din-baia-mare.jpg
StaTi acasA!!! bAtaie de joc – fara curent si apa potabila pe mai multe strazi din baia mare
Citeste