Grup infactional, format din trei tineri, depus dupa gratii de politisti

Ieri, 11 februarie, politistii Biroului Urmariri si Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au pus in executare trei mandate de executare a pedepsei inchisorii emise de Tribunalul Salaj luni, 10 februarie.
Este vorba despre trei tineri, doi de 29 si unul de 34 de ani, care au fost condamnati la inchisoare pentru comiterea infractiunilor de constituirea unui grup infractional, efectuarea fara drept de operatiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive si trafic de droguri de risc si mare risc.

Pedepsele acestora sunt cuprinse intre 4 ani si 4 luni respectiv 8 ani si 6 luni inchisoare. Toti au fost depistati de politisti si depusi dupa gratii in vederea executarii pedepselor.

A refuzat testarea cu aparatul etilotest, insa i-au fost recoltate probe de sange in vederea stabilirii acoolemiei

Ieri, la ora 13.40, politistii din Tautii Magheraus au oprit pentru verificari un autoturism condus pe raza localitatii Baita. Politistii au identificat soferul, un barbat in varsta de 58 de ani, din Baita.
Deoarece acesta emana halena alcoolica, s-a intentionat testarea cu aparatul etilotest, insa acesta a refuzat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Baia Mare unde i-au fost recoltate doua probe biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului, urmand ca in functie de cele constatate sa fie dispuse masuri legale.

Scandal provocat de un barbat din coroieni, aplanat de jandarmi
Citeste
Suspect de coronavirus in Negreia. Toata familia este in carantina!
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.