O femeie de 51 de ani, victima unei tentative de viol

Incident deosebit de grav petrecut in urma cu doua zile in localitatea maramureseana Buzesti, comuna Farcasa. O femeie in varsta de 51 de ani a fost atacata pe strada de catre un individ care a incercat sa o violeze. Intreaga scena de groaza s-a petrecut marti, 21 aprilie, in jurul orei 13:00. Femeia iesise din casa pentru a merge la o vecina, ne povesteste fiul victimei, scrie ActualMM.

Ce spune fiul victimei
Tot fiul femeii ne-a povestit ca, la intoarcere, un barbat din localitate cunoscut cu probleme psihice i-ar fi cerut mamei sale o tigara. Femeia i-a dat acestuia tigara si, moment in care barbatul i-ar fi cerut sa il sarute. Pentru ca a refuzat, atacatorul a impins-o pe femeie in santul de pe marginea drumului, apoi s-a napustit asupra ei. Acesta ar fi muscat-o de buza si de obraz si i-ar fi rupt piciorul in doua locuri.

Miraculos, femeia a reusit sa isi stranga puterile pentru a-si lua telefonul si a-l suna pe sotul ei. Acesta a fost momentul cand atacatorul i-a dat drumul si a fugit de la fata locului. Familia a depus o plangere la politie cu privire la acest caz.

Pe de alta parte, potrivit unor surse ActualMM.ro, barbatul nu recunoaste fapta. Mai mult, acesta ar fi cunoscut ca o persoana nefumatoare.

Ce spune Politia
"Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs incidentul", a declarat Florina Metes, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, pentru ActualMM.

Adrian Barbur/ ActualMM

Persoanele care au impartit sfintele pasti in poarta bisericii au fost amendate
Citeste
Romanii care lucreaza in strainatate au trimis acasa 7,2 miliarde de dolari, anul trecut
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.