Grav accident rutier la tulghies

Un accident rutier s-a produs cu putin timp in urma intre Tulghies si Mires.

Potrivit primelor informatii, sunt 4 victime, una este incarcerata.

La fata locului intervine TIM, iar de la Somcuta EPA si SAJ.

Actualizare

La locul accidentului au fost gasite 5 victime, dar 4 au refuzat transportul la spital.

Una dintre victime este transportata la UPU din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta prezentand fractura maleola dreapta.

Actualizare – ISU Maramures

Au fost 5 victime, din care 1 incarcerata. Au intervenit un echipaj de descarcerare de la Punctul de lucru Somcuta Mare, 1 echipaj de prim ajutor EPA SMURD de la aceeasi subunitate, un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean Somcuta Mare si unul SMURD de Terapie Intensiva Mobila de la Detasamentul Baia Mare. Victima descarcerata, un barbat, a fost transportata de catre TIM la Spitalul Judetean. Celelalte 4 au refuzat transportul la spital. Barbatul descarcerat are 36 de ani.

Actualizare – IPJ Maramures

Vineri, 8 mai, un tanar de 19 ani din Miresu Mare, a condus un autoturism din directia Miresu Mare catre Tulghies. Dupa intrarea in localitate, intr-o curba periculoasa la dreapta, pentru ca nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a intrat pe sensul opus de mers in coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de catre un barbat de 35 de ani din Remeti Pe Somes.

In urma impactului, barbatul care a condus regulamentar a ramas incarcerat in autoturism pana la sosirea echipajului de descarcerare. Ulterior a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, in vederea acordarii de ingrijiri medicale, unde a ramas internat.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat. Politistii continua cercetarile.


Veniti din italia si germania doi maramureseni ruscova si salistea de sus au mintit autoritatile de la politia de frontiera
Citeste
Angajata VITAL, la spital dupa ce a fost confirmata ca fiind infectata cu virusul
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.