Gospodarii inundate, cod galben de vreme severa in mai multe localitati din judet

Pompierii sigheteni au intervenit in Sapanta la un grup de locuinte inundate din cauza ploii.
S-a interveniut cu 2 motopompe, un camion si un echipaje SMURD. Pompierii au evacuat o persoana dintr-o casa in care a intrat apa. Persoana a fost preluata de catre apartinatori
De asemenea s-au evacuat si niste animale dintr un adapost de animale.

Au fost inundate 2 locuinte inundate, 3 beciuri, 3 curti.

Pana la ora 19.30 este in vigoare un Cod portocaliu de vreme severa valabila pentru Targu Lapus, Copalnic-Manastur, Cavnic, Sisesti, Dumbravita, Cupseni, Cernesti.

Se vor semnala averse torentiale care vor cumula 35…45 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si posibil medii, intensificari ale vantului, vijelie.

De asemenea, a fost emis un Cod galben pentru intervalul 21 iunie, ora 12 – 22 iunie, ora 03, fenomenele vizate fiind manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata.

In intervalul mentionat, in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, Moldova, in cea mai mare parte a Olteniei, in nordul Munteniei si al Dobrogei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta prin averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si grindina. Cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp si pe arii restranse 40…60 l/mp.

Curti si gospodarii inundate
Citeste
Un maramuresean implicat intr-un carambol
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.