Gheorghe Simon, deputat PSD: ,,Preturile la energie vor ramane plafonate pana in 2025"

Romanii platesc energia electrica la un pret mai mic, plafonat prin lege, iar acest lucru va ramane neschimbat. Social democratii dau asigurari in acest sens si chiar poarta negocieri la nivel european ca termenul plafonarii sa fie extins.
,,Preturile la energie vor ramane plafonate pana in 2025, asa cum este prevazut in legislatia promovata de PSD si adoptata de Guvern. Este o decizie asumata clar de premier. Masura prin care pretul energiei electrice pentru consumatori este aplicata pana in martie 2025 ar putea fi prelungita prin discutii cu Comisia Europeana", a subliniat Gheorghe Simon, deputat PSD de Maramures.

Masurile de sprijin ale populatiei propuse si asumate de PSD au deja rezultate bune, generand o scadere a inflatiei.
,,Cresterile speculative ale preturilor la energie si la alimente au fost cele doua surse principale ale inflatiei. PSD a venit cu solutii in ambele cazuri, iar inflatia a ajuns deja la o singura cifra. Deci masurile PSD au fost bune. Este absurd sa renuntam la ele, cel putin pana cand stabilizam economia nationala", a mai precizat deputatul Gheorghe Simon.

Romania va mentine schema de plafonare pana in 2025, iar ulterior, daca se va pune problema, ea va fi restransa la categoria consumatorilor vulnerabili.

„Invata de la antreprenori”: Initiativa pilot propusa de Camera de Comert si Industrie Maramures
Citeste
Interventii Vital 24 august. Furnizarea apei potabile intrerupta pe doua strazi din Baia Mare pentru lucrari de reparatii
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.