Galerie foto/video exclusiv – un sofer ce conducea o masina cu volan pe dreapta a plonjat in raul lapus, in targu lapus

Accident grav astazi dimineata in centrul orasului maramuresean Targu Lapus. Din primele informatii se pare ca soferul unui autoturism cu volan pe dreapta, inmatriculat in Anglia, a pierdut controlul volanului, a lovit un stalp din beton, apoi gardul din beton al podului de peste raul Lapus.

De acolo masina s-a dat peste cap si a cazut in pe malul raului Lapus de la aproape 4-5 metri inaltime.

Martorii au sarit imediat sa ii ajute pe cei din autoturism. Zeci de oameni au repus masina pe roti, iar din masina au scos o fetita. Soferul a iesit singur. Din fericire toti erau bine, ca prin minune neprezentand traumatisme. Un echipaj al Ambulantei Tg. Lapus a sosit imediat la fata locului. La fel si Politia, care a deschis o ancheta.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Azi dimineata, la ora 8.57, Politia Targu Lapus a fost sesizata prin apel 112 ca o masina a cazut de pe podul de peste raul Lapus. Din primele cercetari efectuate, s-a stabilit ca un barbat de 42 de ani, care conducea spre Damacuseni un autoturism cu volan pe partea dreapta, pe fondul neatentiei, a pierdut controlul directiei, a patruns pe contrasens si, inainte de podul de peste raul Lapus, a cazut prin partea stanga a acestuia de la o inaltime de cca. 3-4 m in vegetatia de langa albia raului.

In autoturism se aflau trei persoane, soferul si un baietel de 5 ani, care nu au suferit leziuni, precum si o femeie de 44 de ani care a fost transportata la spital. 
Conducatorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice. 

Sursa: BaiaMare24.ro. Foto: Precup Daniel Ruben pentru vasiledale.ro.

Michel din baita baii a fost snopit in bataie de ciobani
Citeste
Echipa organizatoare, sport team, a castigat pentru a treia oara cupa sport team
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.