GALERIE FOTO/ACTUALIZARE: Motociclist ranit pe Bd. Republicii din Baia Mare. Altul ranit la Ieud

Un accident rutier s-a produs in Baia Mare, pe Bd. Republicii.

In jurul orei 15:25 un motociclist a fost lovit de o masina in zona intersectiei Bd. Republicii cu str. Moldovei.

La fata locului intervin echipaje de prim ajuto, motociclistul fiind preluat si transportat la spital.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Azi dupa amiaza, la ora 15:15, politistii din Baia Mare au fost sesizati prin 112 despre faptul ca pe bulevardul Bucuresti din municipiu, a avut loc un accident rutier.

Ajunsi la fata locului politisti au constatat ca un barbat de 30 de ani, care conducea o motocicleta din directia bulevardului Bucuresti inspre bulevardul Republicii, a efectuat un viraj la stanga pentru a patrunde pe strada Moldovei fara a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar din sens opus.

In urma coliziunii dintre cele doua vehicule, motociclistul a suferit vatamari corporale si a fost transport la spital pentru ingrijiri medicale. Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero in ambele cazuri. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

IEUD

Ieri dupa-amiaza politistii din Bogdan Voda, au fost sesizati prin SNUAU 112, despre faptul ca pe D.J. 186 C, in dreptul unui imobil din Ieud, a avut loc un accident de circulatie rutiera cu victima.

Politistii au constatat ca un tanar de 22 de ani in timp ce conducea o motocicleta, intra in coliziune cu un autoturism condus de catre un barbat de 60 din Baia Mare , care nu acorda prioritate la plecarea de pe loc.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a tanarului de 22 de ani care a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Totodata, politisti au constatat ca acesta nu detine categoria de permis corespunzatoare pentru a conduce pe drumurile publice, iar motocicleta era neinmatriculata.

Cei doi conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, in ambele cazuri rezultatele fiind zero.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul neinmatriculat.

Actiune pentru cresterea gradului de disciplina in trafic

Ieri, politisti din Farcasa, au desfasurat o actiune rutiera pentru cresterea gradului de disciplina in trafic, pe raza zonei de competenta.

In cadrul activitatilor desfasurate politistii au legitimat 18 persoane, iar in urma neregulilor constatate au fost aplicate 7 sanctiuni contraventionale in valoare totala de peste 4.000 de lei.

Ca masura complementara politistii au dispus masura retinerii a doua certificate de inmatriculare si a unui permis de conducere.

Depistati de politisti fara permise de conducere

Ieri, 04 august a.c., pe D.N.18, in localitatea Rona de Sus, politistii din Sarasau, au oprit pentru control un moped ce era condus de catre un minor de 17 ani din localitate.

In urma verificarilor, politistii au constatat ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule precum si faptul ca mopedul este neinmatriculat.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara a detine permis de conducere si conducerea unui vehicul neinmatriculat.

Tot ieri, politistii din Viseu de Sus, au oprit pentru verificari un autoturism care circula pe strada Carpati din localitate.

La volanul acestuia a fost identificat un tanar de 23 ani, care nu detine permis de conducere.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Articolul GALERIE FOTO/ACTUALIZARE: Motociclist ranit pe Bd. Republicii din Baia Mare. Altul ranit la Ieud apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Scenarii peste scenarii: „Nimeni nu stie cum va incepe scoala. Este un haos de nedescris”; vezi ce spun cadre didactice si elevi din Maramures
Citeste
Cine sunt cei mai bogati romani
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.