GALERIE FOTO, VIDEO: Grav accident pe centura Apahida - Valcele! Trei persoane au decedat

Trei persoane au fost murit intr-un accident rutier produs in aceasta dimineata, in jurul orei 07.30, pe centura rutiera Valcele - Apahida din judetul Cluj.

Traficul rutier are loc cu dificultate.

La fata locului au intervenit echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanta si al SMURD. Interventia este in plina desfasurare.

"O autospeciala pentru interventie rapida si comanda, una cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD si unul SAJ au fost alertate in jurul orei 7.30, pentru a gestiona situatia de urgenta produsa ca urmare a accidentului produs pe centura de ocolire Valcele-Apahida (km 9).

Pompierii au gasit un ansamblu de autovehicule si un autoturism avariate, iar autoturismul proiectat in afara partii carosabile si ocupantii blocati in acesta.

Echipajele medicale au constatat decesul a doi dintre ocupanti, un barbat si o femeie de circa 40 de ani, si au inceput manevrele de descarcerare pentru a treia persoana care, initial, a parut ca are semnale vitale.

Pe timpul manevrelor de descarcerare s-a constatat ca si aceasta era decedata", a transmis ISU Cluj.

Autoritatile vor incepe o ancheta pentru a stabili cauzele accidentului.

Articolul GALERIE FOTO, VIDEO: Grav accident pe centura Apahida - Valcele! Trei persoane au decedat apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Astazi, ultima proba a sesiunii speciale a Evaluarii Nationale
Citeste
Hram si Sfanta Liturghie Arhiereasca la Manastirea Barsana
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.