Foc puternic la un depozit de polistiren de pe strada victoriei

Un fum gros se ridica spre cer in aceste momente de langa Metro. La fata locului intervin 2 autospeciale cu apa si spuma o autospeciala cu apa si echipaje sanitare apartinand UPU SMURD si ambulanta. Este vorba despre un incendiu puternic izbucnit la un depozit de polistiren si vopsele de pe str. Victoriei.

Potrivit primelor informatii. hala arde in suprafata de 500 de mp.

ACTUALIZARE – Trei raniti

Pentru stingerea focului au intervenit 5 echipaje ISU, 2 echipaje SPSU, 2 echipaje medicale.

Sapte persoane s au autoevacuat, o persoana cu escoriatii a fost transportata la spital, o persoana a facut atac de panica, iar o alta s-a intoxicat usor cu fum. Incendiul a fost localizat.

In zona a fost emis un mesaj Ro-alert.

Actualizare – ISU Maramures

 Detasamentul de Pompieri "Capitan Marchis Adrian" Baia Mare a intervenit astazi, in jurul orei 12.30, la un incendiu izbucnit la o hala a unui agent economic din municipiu. Pompierii au actionat cu cinci autospeciale. In sprijin au sosit si doua autospeciale de stingere de la serviciile private pentru situatii de urgenta ale unor societati comerciale din zona, precum si doua autocisterne ale furnizorului de apa din municipiu.

Trei echipaje S.M.U.R.D., doua de prim ajutor si unul de Terapie Intensiva Mobila, precum si unul al Serviciului de Ambulanta Judetean au acordat ingrijiri unui numar de sapte angajati ai societatii. Unul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare, cu un traumatism in zona capului, cinci prezentau simptome de intoxicare cu fum, iar o persoana a suferit un atac de panica.

Incendiul a afectat o hala in suprafata totala de circa 900 de metri patrati. Cauzele incendiului urmeaza sa fie stabilite, in perioada urmatoare, de catre o comisie desemnata in acest sens.

FOTO
Citeste
Papa Francisc a donat cinci ventilatoare pentru bolnavii de Covid-19 din Romania
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.