GALERIE FOTO, VIDEO / ACTUALIZARE: Inundatii la Tautii Magheraus. Gospodarii inundate si pe Valea Borcutului

Ploaia din aceasta dimineata care a cazut timp de cateva ore in aceasta dimineata a lasat urme considerabile in Tautii Magheraus. Se pare ca din cauza sistemului de canalizare care nu a facut fata strada 24 s-a inundat.

De altfel. judetul Maramures s-a aflat sub incidenta unui cod portocaliu de averse, afectate fiind localitatile Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Baia Sprie, Somcuta Mare, Tautii-Magheraus, Copalnic-Manastur, Sisesti, Satulung, Recea, Dumbravita, Cicarlau, Farcasa, Sapanta, Remeti, Remetea Chioarului, Campulung la Tisa, Grosi, Ardusat, Sarasau, Sacalaseni, Coltau, Coas.

ACTUALIZARE

Detasamentul Baia Mare intervine cu 2 autospeciale si 2 motopompe pentru evacuarea apa din gospodarii pe Valea Borcutului. Sunt afectate in jur de 30 de curti, 2 anexe si o locuinta.

Si in Baia Mare au fost probleme cauzate de canalizarea care nu a facut fata ploii torentiale. Mai multe autoturisme au ramas blocate in apa la intersectia Bd Unirii (soseaua de centura) cu str. Granicerilor.

Articolul GALERIE FOTO, VIDEO / ACTUALIZARE: Inundatii la Tautii Magheraus. Gospodarii inundate si pe Valea Borcutului apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Sighetenii nu au apa potabila, din cauza unei conducte sparte
Citeste
Client batut crunt, de paznicul unui supermarket din Cluj – video
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.