GALERIE FOTO: Tir cu alimente rasturnat la Valea Chioarului pe DN1C (ACTUALIZARE)

Un grav accident de circulatie s-a produs astazi dimineata in jurul orei 4.00 pe drumul national 1 C pe raza comunei Valea Chioarului.

Din primele informatii se pare ca soferul unui autotren incarcat cu alimente ar fi adormit la volan, a parasit partea carosabila si s-a izbit violent de un copac de pe marginea partii carosabile.

In urma impactului violent autotrenul a fost distrus iar soferul a fost scos de pompierii militari de la descarcerare.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Azi noapte,la ora 3.50, politistii din Somcuta Mare au fost sesizati prin SNUAU 112, despre faptul ca pe DN1 C intre localitatile Buciumi si Valea Chioarului a avut loc un accident rutier.

Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca un barbat varsta de 46 de ani din Turda judetul Cluj in timp ce conducea o autoutilitara care tracta o semiremorca dinspre Dej spre Baia Mare intr-o curba, a intrat pe contrasens, a parasit partea carosabila fara sa franeze, a distrus trei indicatoare rutiere si a intrat in coliziune frontala cu un copac.

In urma verificarilor, politistii au constatat ca soferul avea certificatul de pregatire profesionala valabil. Cercetarile continua

Articolul GALERIE FOTO: Tir cu alimente rasturnat la Valea Chioarului pe DN1C (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

GROAPA GUNOI LAPUSEL – Primaria Coltau a dat aviz NEFAVORABIL pentru constructie! Plangere catre Consiliul Judetean
Citeste
VIOLENtA IN FAMILIE LA ROZAVLEA: S-a ales cu ordin de protectie provizoriu dupa ce si-a agresat sotia si fiica
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.