GALERIE FOTO: Maratonistul Mezoe Attila a alergat 42 km pentru sustinerea cadrelor medicale, farmacistilor si angajatilor MAI din Sighetu Marmatiei


Maratonistul sighetean Mezoe Attila, cu multiple medalii nationale, a facut un gest inedit: acesta a alergat un maraton complet (42 km) in semn de sustinere a cadrelor medicale din Spitalul mun. Sighetu Marmatiei, farmacistilor sigheteni, ambulantierilor, precum si a angajatilor MAI: politisti, jandarmi si personalul SMURD din Sighet.

Traseul parcurs a fost Sighetu Marmatiei (punct plecare platoul din fata Parcului Central), Vadu Izei, Feresit, Ocna Sugatag (zona centrala) – retur.

Evenimentul s-a desfasurat in ziua de sambata, 23 mai a.c., intre orele 9:00 – 15:00.

In sprijinul maratonistului sighetean a venit Asociatia ,,Discover Maramu Step By Step", care a asigurat prin doi biciclisti doua puncte de hidratare pe traseu, dar si Inspectoratul de Politie al judetului Maramures, care a asigurat pe intreg trasul o autospeciala cu echipaj de politie, in rol de postmergator, pentru siguranta maratonistului.

Evenimentul s-a desfasurat fara public, avand in vedere restrictiile impuse prin starea de alerta.

,,Prin sustinerea acestui maraton, mi-am aratat toata pretuirea si sustinerea pentru cei care se afla in linia intai in aceasta perioada grea pentru noi toti. Au fost momente cand s-a instalat oboseala maxima, dar am continuat maratonul pana la capat, gandindu-ma la cei care in aceasta perioada au dus greul", a declarat maratonistul sighetean Mezoe Attila pentru Sighet 247.

Evenimentul a fost sustinut de catre Sighet 247.

Articolul GALERIE FOTO: Maratonistul Mezoe Attila a alergat 42 km pentru sustinerea cadrelor medicale, farmacistilor si angajatilor MAI din Sighetu Marmatiei apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Un nou val de aer rece. Ploi si vijelii in toata tara
Citeste
Noul calendar de organizare si desfasurare a examenului de Bacalaureat. Anuntul facut de Ministerul Educatiei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.