GALERIE FOTO EXCLUSIV: Soferul vinovat de producerea unui accident a disparut de sub nasul politistilor, sustin cititorii nostri

Revenim cu informatii noi despre accidentul produs aseara pe strada Victoriei din Borsa. Dupa ce au citit stirea publicata in exclusivitate pe site-urile noastre, cititorii nostri au reactionat si ne-au trimis fotografii noi de la locul accidentului.

Fotografii care il indica pe soferul autoturismul Audi inmatriculat in judetul Bistrita Nasaud. Cum a disparut de la locul accidentului, de sub nasul politistilor prezenti la locul accidentului? Speram sa ne raspunda IPJ Maramures.


"Legat de accidentul de aseara din Borsa bine ca au fost testati cu etilotestul soferii nevinovati.

Cum a putut sa dispara cel vinovat in conditiile in care erau acolo doua masini de politie? Va trimit poza cu soferul vinovat. Era acolo cu politistii care ii dadeau etilotestul. Cum a putut sa dispara. Asa s-a vrut. Scuze ca nu imi dau identitatea dar traiesc aici in Borsa si nu e tocmai usor. Mai mult de atat, fiul soferului de 68 ani a luat doua picioare in stomac pana a cazut pe jos de la soferul disparut. Toate de fata cu politia. Politie care nu a vazut nimic! SERIOS?", este mesajul care insoteste fotografiile.

CITESTE SI

Articolul GALERIE FOTO EXCLUSIV: Soferul vinovat de producerea unui accident a disparut de sub nasul politistilor, sustin cititorii nostri apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

GALERIE FOTO: Baut la volan, a distrus cu masina gardul Primariei orasului Targu Lapus
Citeste
Accident cu pagube materiale: Un tanar cu „alcool la bord” a facut praf gardul Primariei Targu Lapus pe o lungime de 5 metri (FOTO)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.