GALERIE FOTO EXCLUSIV: INTERVIN CU ARMATA - 200 de romani "prinsi" intr-un focar COVID-19 din Tiszaujvaros, Ungaria

Circa 200 de muncitori din Romania care muncesc pe la o rafinarie petroliera din Tiszaujvaros, Ungaria, au avut parte astazi de socul vietii lor. Alaturi de ei sunt muncitori si din Ucraina, Serbia si Bangladesh

In urma cu putin timp impresionante forte ale armatei, politiei si cadre medicale au luat cu asalt santierul. Nimeni nu intra, nimeni nu iese. Armata a izolat zona dupa ce in weekend toti muncitori au fost testati pentru COVID-19.


Sursele noastre sustin ca au fost depistati muncitori pozitiv iar imediat politia si armata s-au mobilizat si au izolat zona. Oamenii sunt verificati si vor fi din nou testati.

In timpul desfasurarii de forte unui soldat maghiar i s-a facut rau si a cazut inconstient. Imediat a fost chemat un elicopter care l-a preluat si l-a transportat spre spital.

"Nimeni nu ne spune ce se intampla. Sunt inarmati, au catuse. Verifica, dar nu stim ce. Cred ca vor si dezinfecta toate baracile in care firma italiana cu sediul in Sicilia, care lucreaza pentru rafinaria maghiara. Nu stim daca ne vor tine aici in izolare sau ne vor trimite in Romania. Mai avem colegi blocati intr-un hotel dar si in Miskolc" ne-a declarat unul dintre romanii aflati la fata locului.



Vom reveni cu detalii


Vremea exacta in Maramures, vineri, 9 octombrie
Citeste
23 de scoli si gradinite au intrat de ieri si pana azi in scenariul rosu - Ministerul Educatiei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.