GALERIE FOTO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Grav accident la Poienile de Sub Munte. Una dintre victime a decedat

Un grav accident s-a produs cu putin timp in urma la Poienile de Sub Munte, in catunul Luhei. Potrivit martorilor, o masina s-a rasturnat pe carosabil, rezultand doi raniti, dintre care unul grav.


La fata locului s-au deplasat echipaje SAJ si de politie. Cei doi au fost transportati la spitalul din Viseu de Sus.

Actualizare

Din nefericire, cu toate eforturile depuse, una dintre victime a decedat la Spitalul orasenesc din Viseu de Sus.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMURES

Ieri, ora 13.45, politistii din Viseu de Sus au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe DJ 187, din localitatea Poienile de Sub Munte, a avut loc un accident rutier soldat cu doua victime.

Politistii ajunsi la fata locului au constatat faptul ca un barbat de 30 de ani, din Poienile de Sub Munte, a condus un autoturism, iar pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum in curba, a derapat pe acostamentul consolidat cu pietris, din dreapta directiei sale de mers, dupa care s-a rasturnat pe partea carosabila.

In urma impactului a rezultat decesul conducatorului auto, cadavrul sau fiind depus la morga spitalului orasenesc Viseu de Sus, in vederea efectuarii necropsiei si vatamarea corporala a unui tanar de 26 ani, din localitate, care a fost transportat cu o ambulanta la spitalul orasenesc Viseu de Sus, unde a ramas internat sub supraveghere medicala.

Conducatorul auto nu purta centura de siguranta si nu detinea permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Articolul GALERIE FOTO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Grav accident la Poienile de Sub Munte. Una dintre victime a decedat apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Noul sediu pentru „buletine” a fost inaugurat. Cetatenii se pot programa si online
Citeste
Prognoza meteo pana in 4 octombrie. Cand se raceste vremea
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.