Galerie foto: DEZASTRU IN BAIA MARE – Sute de litri de ulei ars golit in containerele pentru gunoi menajer (actualizare)

Adaugat in categoria Breaking news
Actualizat

Incident socant azinoapte la intersectia strazilor Paltinisului cu Pasunii din Baia Mare. Acolo, persoane necunoscute, au golit efectiv sute de litri de ulei direct in containerele rezervat gunoiului menajer.

Fotografiile ne-au fost trimise de cititorii nostri, care din pacate nu au reusit sa surprinda in glagrant autorul. Cert este ca, dupa urmele lasate pe partea carosabila, ar putea fi vorba despre o autocisterna din care uleiul a fost golit.

Imaginile foto sunt elocvente. Speram ca institutiile abilitate sa se autosesizeze iar cel care a distrus zona respectiva sa fie identificat.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

I.P.J. Maramures s-a sesizat cu privire la articolul de presa postat pe site-ul de stiri, referitor la ” Sute de litri de ulei ars golit in containerele pentru gunoi menajer” si se vor face verificari prin compartimentul de mediu al Politiei Locale, aflat in coordonarea Politiei municipiului Baia Mare, pentru identificarea persoanelor responsabile si luarea masurilor legale care se impun.

Articolul Galerie foto: DEZASTRU IN BAIA MARE – Sute de litri de ulei ars golit in containerele pentru gunoi menajer (actualizare) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Se reiau zborurile internationale de la Cluj-Napoca
Citeste
Viseu de Jos intra in carantina totala. Oamenii se intorc la declaratia pe propria raspundere
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.