GALERIE FOTO: Carambol intre Ilba si Cicarlau, doua victime, trafic blocat

Un grav accident rutier s-a produs in aceasta dimineata intre Ilba si Cicarlau, fiind implicate 2 dube si un autoturism. La fata locului s-au deplasat echipaje de ambulanta din Seini si SMURD Baia Mare In urma coliziunii au rezultat doua victime.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane informeaza ca circulatia este restrictionata pe ambele sensuri pe DN1C Baia Mare-Livada, la kilometrul 169, intre localitatile Cicarlau si Ilba, judetul Maramures, dupa ce s-a produs un accident rutier in care au fost implicate un autoturism, o autoutilitara ce transporta paine si o autoutilitara de transport persoane, in care se afla doar soferul. In urma coliziunii, o persoana a suferit leziuni grave, iar o alta persoana a fost ranita usor.

Se estimeaza ca traficul sa fie reluat, in conditii normale, in 30 de minute.

“In aceasta dimineata, in jurul orei 6.30, politistii au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 1C intre Ilba si Cicarlau. Din primele informatii 3 auto sunt implicate si 2 victime. Traficul este blocat.
Politistii efectueaza cercetari la fata locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii accidentului”, transmite IPJ Maramures.

Articolul GALERIE FOTO: Carambol intre Ilba si Cicarlau, doua victime, trafic blocat apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Accident grav intre Ilba si Cicarlau – FOTO
Citeste
ULTIMA ORA: ACCIDENT GRAV PE DN1C – 3 victime intre Cicarlau si Ilba dupa impactul dintre doua dube si o masina
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.