GALERIE FOTO: Baimarean implicat intr-un grav accident la Catcau


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca circulatia este oprita pe sensul catre Baia Mare al DN 1C Dej-Baia Mare, in zona localitatii Catcau, judetul Cluj, dupa ce a avut loc un impact intre doua autoturisme. Coliziunea s-a soldat cu ranirea a doua persoane, acestea primind ingrijiri medicale la fata locului. Traficul se desfasoara pe celalalt fir, alternativ.

Se estimeaza ca circulatia sa se reia, in conditii normale, in 30 minute.

"Un conducator auto de 68 de ani, din municipiul Dej, in timp ce se deplasa pe DN1C, in afara localitatii Catcau, a virat stanga, cu intentia de a intra pe o propietate privata, moment in care, un conducator auto de 44 de ani, din Baia Mare, ar fi intrat in depasirea unei coloane de vehicule, fara a se asigura, intrand in coliziune cu remorca tractata de autoturismul condus de barbatul de 68 de ani. In urma impactului, barbatul de 68 de ani, a fost transportat la o unitate medicala in vederea acordarii ingrijirilor medicale.
Ambii conducatori auto ai fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", a transmis IPJ Cluj.

Comenteaza cu Facebook

Articolul GALERIE FOTO: Baimarean implicat intr-un grav accident la Catcau apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Vremea exacta in Maramures, luni, 29 iunie
Citeste
PSD a pregatit un proiect de lege care vizeaza relansarea industriei auto si a celei de electrocasnice din Romania
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.