GALERIE FOTO / ACTUALIZARE: Accident rutier in zona Carrefour din Sighet. Printre victime si un copil. Soferul mort de beat

Un accident rutier a fost semnalat la Sighetu Marmatiei, in zona Carrefour.

Un autovehicul a lovit trei pietoni, 2 adulti si un copil. Din fericire sunt constienti, avand suspiciune de fracturi.

La fata locului intervin 2 echipaje de ambulanta de la SAJ Sighet.

Actualizare

Potrivit ultimelor informatii, cei trei pietoni accidentati sunt bunica, mama si nepot. Din fericire, ranile sunt minore, ei fiind transportati la spital.

La spital a fost dus si soferul care i-a accidentat pe trecerea de pietoni, insa pentru recoltarea de probe biologice, fiindca se pare ca era baut. El a spus ca in sensul giratoriu din zona respectiva nu a avut vizibilitate buna, asa accidentandu-i pe cei trei care traversau strada regulamentar.

Actualizare – IPJ Maramures

Astazi, in jurul orei 19:45, politistii din Sighetu Marmatiei au fost sesizati prin SNUAU 112, sa intervina la un accident rutier ce a avut loc pe strada 9 Mai din Sighetu Marmatiei.

Politistii ajunsi la fata locului au constatat faptul ca un autoturism condus de un barbat de 38 ani, din localitate a surprins si accidentat trei persoane pe trecerea de pietoni.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a unui minor de 13 ani si a doua persoane adulte de 37 respectiv 59 de ani.

Acestea au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,01mg/l in aerul expirat.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa si conducerea sub influenta bauturilor alcoolice.

Articolul GALERIE FOTO / ACTUALIZARE: Accident rutier in zona Carrefour din Sighet. Printre victime si un copil. Soferul mort de beat apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Italia va prelungi starea de urgenta pana la sfarsitul lui octombrie
Citeste
Testele COVID-19 din Romania dau erori. Cati romani sunt de fapt bolnavi
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.