GALERIE FOTO / ACCIDENT SPECTACULOS: Un autovehicul Jaguar s-a izbit de mai multi copaci in zona Dealul Pietris (ACTUALIZARE)

Un accident spectaculos s-a produs pe Dn 18 B, intre Cernesti si Tg. Lapus, in zona Dealul Pietris.
Un autovehicul de teren Jaguar, inmatriculat in Marea Britanie, cu volan pe dreapta, intr-o curba deosebit de periculoasa, probabil din cauza vitezei, paraseste partea carosabila, se loveste de mai multi copaci din padure, pe care ii rupe si care cad peste masina. Politistii ajunsi la fata locului nu au gasit nicio persoana.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

In dimineata zilei de 13 septembrie politistii Sectiei 7 Suciu de Sus s-au sesizat despre faptul ca pe DN 18B, la km 33+100, pe raza com. Cernesti, in locul numit Pietris, pe directia de deplasare Cernesti-Tg Lapus, drum in rampa, s-a produs un accident de circulatie rutiera.

In fapt, un autoturism a parasit partea carosabila. La locul producerii accidentului nu se afla nicio persoana.

Politistii au inceput verificarile privind autoturismul in cauza si vor continua cercetarile cu privire la circumstantele producerii accidentului, cu mentiunea ca in cazul accidentelor de circulatie ce au ca rezultat doar pagube materiale soferul are 24 de ore la dispozitie pentru a anunta evenimentul politiei.

Articolul GALERIE FOTO / ACCIDENT SPECTACULOS: Un autovehicul Jaguar s-a izbit de mai multi copaci in zona Dealul Pietris (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Marcel Ciolacu, acuzatii explozive la adresa lui Orban: „Este o crima politica! Sa va fie rusine!”
Citeste
Ludovic Orban a fost luat la rost de o vanzatoare. Premierul s-a incurcat in explicatii si a incercat sa plece
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.