GALERIE FOTO: Accident deosebit de grav in Salaj. Implicat un sofer din Maramures, nevinovat, dar… beat

Un accident deosebit de grav a avut loc in localitatea Criseni, Salaj. Din primele cercetari se pare ca o femeie nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a patruns pe contrasens si a intrat cu autoturismul intr-o autoutilitara. Sapte persoane au fost implicate in accident, iar patru au ramas incarcerate in urma impactului
La data de 30 iulie, ora 17:38, politia a fost sesizata despre producerea unui accident de circulatie pe Drumul National 1 H.

Din primele cercetari s-a constatat faptul ca o femeie, din judetul Salaj, in timp ce conducea autoturismul, din directia Criseni-Zalau, nu a adaptat viteza de deplasare intr-o curba la dreapta, a patruns pe sensul opus de circulatie si a intrat in coliziune cu autoutilitara condusa de un barbat din judetul Maramures. In urma impactului au rezultat 7 persoane ranite, dintre care patru au ramas incarcerate. Persoanele au fost descarcerate cu ajutorul unui echipaj de descarcerare de la ISU SMURD Salaj.

Conducatoarea auto si patru pasageri din autoturism au fost transportati la spital pentru investigatii.

Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate toate imprejurarile care au dus la producerea acestui eveniment.

De precizat ca soferul autoutilitarei este din Maramures. El nu este vinovat de producerea accidentului, dar in momentul in care a fost testat cu alcooltestul, acesta a indicat o alcoolemie de 0.97 mg/l.

Sursa: Sportul Salajean

Articolul GALERIE FOTO: Accident deosebit de grav in Salaj. Implicat un sofer din Maramures, nevinovat, dar… beat apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Actualizare 3: Spaga de la Rutiera: 23 persoane, din care 9 politisti, sunt urmarite penal. 6 din cei 9 politisti au fost arestati preventiv. Au primit mita bani, brazi si alcool
Citeste
30 de ONG-uri revoltate dupa scandalul cu acuzatii de hartuire sexuala de la Guvern
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.