GALELE UFT 9: Baimareanul Rogoz Ionut va lupta pentru centura de CAMPION cu cei mai buni luptatori din tara

Luptatorul de MMA si antrenorul baimarean Rogoz Ionut si-a anuntat oficial participarea la urmatoarea editie a celei mai urmarite gale de MMA din tara. Ultimate Fighting Tournament 9 (UFT 9) urmeaza sa se desfasoare la Cluj, la o data care va fi anuntata ulterior in functie de evolutia pandemiei de Coronavirus.

Rogoz a primit si in acest an, din partea promoter-ului Haidu Sebastian si a matchmaker-ului Paul Florean, sansa de a lupta cu cei mai buni sportivi din Romania, experti in arte martiale, pentru titlul de campion UFT.
Sportivul baimarean participa astfel la a doua gala UFT, cu convingerea ca in acest an va aduce centura la Baia Mare, orasul pe care il iubeste si in care a deschis recent o academie de arte martiale mixte. In prezent, Rogoz Ionut este luptator profesionist de MMA si antrenor la propria academie, Alpha Mixed Martial Arts Academy Baia Mare. De-a lungul anilor, a obtinut peste 100 de titluri de campion la diferite competitii de arte martiale din Romania si restul Europei si o centura de campion in MMA castigata intr-o gala din Ungaria.

Tanarul a ajuns in atentia publicului lunile trecute, dupa ce in presa nationala au aparut imagini cu o eleva fara aparare, batuta si umilita de catre mai multe colege. Acesta a venit atunci cu o initiativa inedita de a oferi ore gratuite de antrenamente in domeniul artelor martiale tuturor celor care au fost sau sunt victime ale fenomenului "bullying".

Adrian Barbur

Articolul GALELE UFT 9: Baimareanul Rogoz Ionut va lupta pentru centura de CAMPION cu cei mai buni luptatori din tara apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

DUPA GRATII: Urmarit national depistat de politisti, doi barbati depusi in Penitenciarul Baia Mare
Citeste
Atac terorist la Bazilica Notre Dame, soldat cu trei morti. O femeie a fost decapitata
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.