FURTURI: Trei minori identificati dupa ce au dat iama intr-o pivnita si intr-o toneta

Luni,15 iunie, politistii din Somcuta Mare au fost sesizati cu privire la doua furturi comise in Somcuta Mare respectiv Valenii Somcutei.
In fapt, in noaptea de 14/15.06.2020 intre orele 01.30-03.00, pe strada Vasile Alecsandri din Somcuta Mare, persoane necunoscute au patruns in pivnita locuintei unui barbat de 49 de ani. Barbatul a relatat ca acestea au sustras bunuri alimentare si nealimentare, provocandu-i un prejudiciu de 2.000 lei.
De asemenea, o femeie de 51 de ani din satul Valenii Somcutei a relatat ca persoane necunoscute au patruns in toneta sa destinata vanzarii de produse lactate, de unde i-au sustras bunuri in valoare de 500 lei.
In urma verificarilor, politistii au identificat trei tineri cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani, din Somcuta Mare banuiti de comiterea furturilor.
Bunurile sustrase au fost recuperate de politisti si predate persoanelor vatamate
Fata de cei trei minori se efectueaza cercetari, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Articolul FURTURI: Trei minori identificati dupa ce au dat iama intr-o pivnita si intr-o toneta apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Iata ca se poate si asa!: Produsele obtinute in ferma agricola a liceului din Seini, puse in vanzare pentru doritori (GALERIE FOTO)
Citeste
NICIO O ZI FARA ALCOOL: Depistat la Strambu Baiut beat la volan
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.