Furturi si material lemnos confiscat in botiza si suciu de sus

Ieri, politistii din Dragomiresti impreuna cu politistii Sectiei 2 Politie Rurala Bogdan Voda si cei ai Sectiei 7 politie Rurala Suciu de Sus au desfasurat actiuni cu efective marite privind identificarea persoanelor care comit infractiuni la regimul silvic si a celor care transporta ilegal material lemnos.

Asadar, in Botiza a fost identificata de catre politisti cantitatea de 19,20 mc de material lemnos depozitata pe raza comunei. La fata locului au fost identificati doi barbati care nu au putut prezenta documente de provenienta sau transport. Politistii au luat masura sanctionarii contraventionale si confiscarea materialului lemnos, care a fost predat reprezentantilor Ocolului Silvic Dragomiresti.

Totodata, in jurul orei 10.30, pe drumul public din localitatea Suciu de Sus, a fost oprita pentru control o autoutilitara care tracta o remorca incarcata cu lemn. La volanul acesteia, politistii au identificat un barbat de 40 de ani din Moisei, care transporta 23.20 mc lemn. In urma masurarii materialului lemnos s-a constatat ca soferul nu detinea documente de provenienta pentru cantitatea de 8,61 mc lemn.

Politistii au aplicat o sanctiune contraventionala in valoare de 5.000 de lei, iar ca masura complementara a fost confiscata cantitatea de masa lemnoasa in valoare de peste 1500 de lei si data in custodie organelor silvice din cadrul Ocolului Silvic Grosii Tiblesului.

Decizie: Manager nou la Spitalul Judetean "Dr. Constantin Opris" din Baia Mare
Citeste
Accidente in sighet si budesti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.