Furt pe strada Paltinisului din Baia Mare

VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE   Furturile incep sa devina la ordinea zilei in Maramures. Desi sunt prinsi aproape de fiecare data de catre oamenii legii, din ce in ce mai multi sunt cei care considera ca merita sa-si riste libertatea pentru niste bani facuti usor.

In imaginile video pe care le puteti gasi mai jos, un indivit a fost surprins in timp ce fura o bicicleta dintr-o scara de bloc. Totul s-a petrecut pe strada Paltinisului din Baia Mare. In imaginile publicate de VasileDale.ro se observa cum barbatul iese cu bicicleta din scara de bloc cu o lejeritate aproape de speriat. Mai mult decat atat, nici cand s-a vazut iesit din scara nu s-a grabit: a luat-o usor, la pas, pe trotuar.

Asta denota faptul ca pe hoti nu-i mai sperie nimic si, in lipsa unor masuri mai clare care sa-i faca sa se gandeasca de doua ori inainte sa comita o astfel de fapta, tot ce putem face e sa speram ca situatia se va redresa totusi.

 

ActualMM

A venit iarna in Maramures. Muntii, acoperiti de zapada
Citeste
Toate scolile cu predare in limba romana din Ucraina vor fi obligate sa treaca la studierea tuturor disciplinelor de invatamant in limba ucraineana
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.