Furt din locuinta in baia mare


In plina campanie pentru prevenirea furturilor din locuinte, o noua lovitura a fost data in Baia Mare. Locuinta situata pe strada Moldovei a avut loc sistem de alarma asigurat de o firma de securitate, dar, se pare, asta nu i-a oprit pe hoti.

Proprietarul a relatat intreaga situatie, in exclusivitate pentru baiamare24.ro. "Am sistem de alarma conectat la dispeceratul Sica Guard. A sunat sistemul de alarma in jurul orei 18.35, dar nu a sunat si sirena acustica in apartament. Au venit baietii in aproximativ 4-5 minute. La ei la dispecerat le-a aparut o efractie pe zona 1, care e in holul apartamentului, dupa care, o alta efractie, tot in aceeasi zona, la vreo zece secunde diferenta", a relatat baimareanul.

Barbatul continua povestea spunand ca a ajuns destul de repede acasa. "Am ajuns destul de repede acasa, fiind sunat de firma de paza. Banii mi-au fost in dormitor, in primul sertar de sub televizor. Cand am ajuns, m-am dus direct la acel loc. Sertarul era deschis. Lipsea borseta cu bani. 9.000 de euro plus alte 100 de milioane vechi. Au fost cei de la politie. Au luat probe de la fata locului plus butucul de la usa", a descris victima furtului.

Baimareanul mai spune si ca se vad urme de fortare a usii. Si este important ceea ce spune el, in economia anchetei. "Urmeaza sa stabileasca politia daca au fost chei potrivite dupa ce fac ceva expertiza la butuc. Politia zice ca au mers la pont, s-au dus direct la bani", a completat baimareanul.

Asteptam punctul de vedere al IPJ Maramures!

Crin CALAUZ

Comenteaza cu Facebook

Mai aproape de alimentatia sanatoasa
Citeste
Copil de 3 ani, lovit de masina in Stramtura
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.