Furt de bani la sighet, de alimente la poienile de sub munte si dintr-un atelier de tamplarie din bistra

Ieri dupa-amiaza o femeie a sesizat Politia municipiului Sighetu Marmatiei ca a retinut o persoana care a sustras o suma de bani din locuinta tatalui sau.
La fata locului politistii au identificat o tanara de 29 de ani, din judetul Salaj, stabilind ca aceasta a patruns in imobil pentru a solicita ajutor si intr-un moment de neatentie i-a sustras barbatului 800 de lei.
Prejudiciul a fost recuperat si restituit partii vatamate, iar politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt.

Politistii Sectiei 4 Politie Rurala Leordina au solutionat mai multe furturi

Activitatile specifice de cercetare si investigare efectuate de politistii Sectiei 4 Politie Rurala Leordina au dus la identificarea a doi tineri, de 21 de ani, banuiti de comiterea infractiunii de furt.
Politistii au stabilit ca la inceputul acestei saptamani, respectiv luni, 20 aprilie, cei doi tineri ar fi patruns prin efractie intr-un magazin alimentar din Poienile de sub Munte, de unde au sustras bunuri in valoare de aproximativ 2000 de lei. De asemenea, in urma extinderii cercetarilor, politistii au stabilit ca unul dintre cei doi tineri ar fi patruns in noaptea de 19 spre 20 aprilie a.c. intr-o locuinta din Poienile de sub Munte, de unde a sustras doua telefoane mobile, precum si alte bunuri in valoare de aproximativ 5 000 de lei. Prejudiciile au fost recuperate aproape in totalitate.
In continuare se desfasoara verificari pentru stabilirea cu exactitate a intregii activitati infractionale a celor doi tineri.
Tot ieri, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Leordina au identificat un tanar de 27 de ani care l-a data de 15 aprilie a patruns intr-un atelier de tamplarie de pe raza localitatii Bistra, de unde a sustras o masina de infiletat. Si in acest caz politistii au recuperat prejudiciul si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

In romania bilantul ajunge la 10
Citeste
A alertat Politia dupa ce fiica i-a furat bani din casa. Femeia s-a ales cu dosar penal
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.