Furt de andezit la ocna Sugatag

Ieri, 16 ianuarie, in jurul orei 11.00, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul ca in locul numit Negru Obirsii se afla o persoana care incearca sa sustraga placi de andezit.
Deplasati de urgenta la fata locului politistii au identificat un barbat de 48 de ani, din Sighetu Marmatiei. Totodata, verificarile politistilor au relevat ca autovehiculul cu care acesta s-a deplasat nu avea aplicate placute cu numere de inmatriculare si nu era inmatriculat si ca barbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa la furt, conducere fara permis si conducerea unui autovehicul neinmatriculat, urmand a fi dispuse masuri legale.

Cercetat de politisti dupa ce a sustras produse cosmetice dintr-un supermarket

Ieri dupa-amiaza, in jurul orei 18:00, Politia Municipiului Baia Mare a fost sesizata despre faptul ca un barbat a trecut pe langa casele de marcat ale unui supermarket fara a achita produsele pe care le-a luat.
Patrula de ordine si siguranta publica care s-a deplasat la fata locului a identificat un tanar de 20 de ani, din Baia Mare. Verificarile efectuate au relevat ca acesta a ascuns sub geaca produse cosmetice luate de pe raftul supermarketului si a trecut pe langa casele de marcat fara a le achita.
Prejudiciul, in valoare de aproximativ 60 de lei a fost recuperat si predat partii vatamate, care nu a dorit sa depuna plangere.
In cauza se desfasoara cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

Dosar penal si control psihiatric, fiindca a dat unei masini
Citeste
Barbat care a incendiat un autoturism in curtea unei firme, identificat la scurt timp de politisti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.