Furnizarea apei, sistata temporar pe strazi din Baia Mare si Baia Sprie

Adaugat in categoria Actualitate
furnizarea-apei-sistata-temporar-pe-strazi-din-baia-mare-si-baia-sprie.jpg

LUCRARI LA RETEA Baimarenii de pe strada Vasile Alecsandri numarul 38 vor ramane fara apa potabila la robinete azi, 23 august, timp de cateva ore.

Potrivit societatii Vital, sistarea furnizarii de apa pe aceste strazi vine ca urmare a unor lucrari de reparatii la reteaua de distributie a apei.

Astfel, pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare, furnizarea apei va fi sistata intre oreie 9:00 si 14:00, iar pe strada Gutinului intre oreie 9:00 si 12:00.

Chiar daca aceste lucrari creeaza disconfort, ele sunt necesare pentru a imbunatati serviciile oferite de Vital si pentru a asigura tuturor locuitorilor accesul la apa potabila si canalizare.

 

ActualMM

au-ajuns-cu-masina-funerara-direct-in-curtea-unui-localnic-din-viseu-de-sus.jpg au-ajuns-cu-masina-funerara-direct-in-curtea-unui-localnic-din-viseu-de-sus-1.jpg au-ajuns-cu-masina-funerara-direct-in-curtea-unui-localnic-din-viseu-de-sus-2.jpg au-ajuns-cu-masina-funerara-direct-in-curtea-unui-localnic-din-viseu-de-sus-3.jpg au-ajuns-cu-masina-funerara-direct-in-curtea-unui-localnic-din-viseu-de-sus-4.jpg au-ajuns-cu-masina-funerara-direct-in-curtea-unui-localnic-din-viseu-de-sus-5.jpg au-ajuns-cu-masina-funerara-direct-in-curtea-unui-localnic-din-viseu-de-sus-6.jpg
Au ajuns cu masina funerara direct in curtea unui localnic din viseu de sus
Citeste
Avertizare de calatorie pentru Grecia. Pericolul este major!
Citeste