Furnizarea apei, sistata temporar in tot cartierul Vasile Alecsandri din Baia Mare

LUCRARI LA RETEA Pentru realizarea unor lucrari de reparatii si modernizare la reteaua de distributie a apei potabile din cartierul Vasile Alecsandri – Baia Mare se intrerupe furnizarea apei in tot cartierul.

Prin urmare, S.C. VITAL  S.A. anunta ca in noaptea de miercuri, 04.09.2019 spre joi, 05.09.2019 intre orele 22.00  – 04.00 va avea loc intreruperea programata a furnizarii apei potabile, catre consumatorii din cartierul mai sus amintit.

Pe perioada executarii lucrarilor pot aparea disfunctionalitati in furnizarea apei: lipsa presiune, apa cu turbiditate ridicata. Aceste disfunctionalitati nu vor fi de durata, iar in momentul stabilizarii debitului, apa va putea fi consumata cu incredere, ca si pana in prezent.

Societatea VITAL S.A. solicita intelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat.Totodata, rugam toti consumatorii afectati de aceasta intreruperea a apei sa isi asigure necesarul de apa pentru perioada mentionata.

Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. 0262/215150, 1, 2 si 0362/401052, 3, 0372752661.

Comunicat de presa SC Vital SA

Trei strazi din Sighet raman fara apa, azi, timp de cateva ore
Citeste
Unde vor fi amplasate aparatele radar miercuri, 4 septembrie, pe drumurile din Maramures
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.