Foto/video – tanar gasit inconstient intr-un bmw pe mijlocul drumului la gherla

O masina oprita duminica dimineata pe mijlocul drumului, la iesirea din Gherla spre Mintiu Gherlii, a atras atentia trecatorilor.

Au intervenit la evenimentul de pe strada Mintiului echipaje de politie si Politia Locala, care au gasit in interiorul autoturismului doua persoane, care nu raspundeau. S-a cerut ajutorul pompierilor de la SVSU Gherla pentru a deschide masina. Pompierii au intervenit in jurul orei 6,30 si s-a reusit coborarea unui geam de la portiera.

Pe bancheta din spate a masinii se afla o persoana inconstienta, care a fost preluata de un echipaj medical de ambulanta si transportata la spital.

Soferul autovehicului, un barbat de 27 de ani, din Baia Mare, judetul Maramures, a fost test de politisti cu aparatul etilotest, care a aratat o valoare de peste  0,70 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei in sange.

Localnicii spun ca masina a ajuns in zona in jurul orei 4,30, venind dinspre Gherla, a facut o manevra de intoarcere in parcarea din apropiere, a revenit pe sosea si a ramas pe loc, pe mijlocul drumului, pana s-a facut ziua.

Sursa: text, foto si video – GherlaInfo.ro.

Masacru la Spitalul de Neuropsihiatrie. Un pacient a a omorat patru pacienti si a ranit alti noua, cu un stativ de perfuzie
Citeste
Ancheta interna la Spitalul din Sighetu Marmatiei s-a finalizat. Cine l-ar fi agresat pe batran
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.