FOTO/VIDEO: Rapus de Covid, rapsodul sighetean Vasile Barani a fost condus pe ultimul drum de zeci de rude dar si sigheteni

Inmormantarea rapsodului sighetean Vasile Barani a avut loc astazi la Sighetu Marmatiei. Zeci de cunoscuti dar si admiratori au tinut sa isi ia ramas bun de cel care de-a lungul intregii cariere din muzica populara i-a incantat cu sunetul viorii lui.

A fost o inmormantare oarecum atipica pentru ca sicriul a ramas inchis iar vehiculul funerar era condus de un... "cosmonaut".

Ca reamintim ca Vasile Barani, se pare ca se confrunta cu probleme de sanatate, insa nu intr-o forma grava, care sa ii provoace decesul. Conform informatiilor noastre acesta s-a simtit rau duminica trecuta. S-a prezentat la Spitalul din Sighetu Marmatiei, unde a ramas internat.

Acolo i s-a facut testul Covid, care a iesit pozitiv. Luni dimineata urma sa fie transferat la Spitalul suport Covid TBC din Baia Mare. Din pacate a decedat la primele ore ale diminetii de luni. Avea 62 de ani.

Articolul FOTO/VIDEO: Rapus de Covid, rapsodul sighetean Vasile Barani a fost condus pe ultimul drum de zeci de rude dar si sigheteni apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Galerie foto: Un autoturism s-a izbit de un autobuz pe strada 22 Decembrie
Citeste
Masuri luate la nivelul Ambulatorului Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare privind desfasurarea activitatii
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.