Foto/video – procurorii si politistii perchezitioneaza o casa de pe strada mihai eminescu din baia mare

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale desfasoara o perchezitie pe raza municipiului Baia Mare, activitate in cadrul unui dosar penal instrumentat de procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare.

Deocamdata nu se ofera mai multe amanute despre acest dosar. S-ar parea ca vizat ar fi un tehnician dentar care ar fi si stomatolog.

Actualizare

Purtatorii de cuvant ai Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare si Inspectoratului de Politie al judetului Maramures sunt imputerniciti sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

Din cercetarile efectuate pana in prezent de catre politistii Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures intr-un dosar penal inregistrat la Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare, avand ca obiect comiterea infractiunilor de inselaciune si exercitarea fara drept a unei profesii, au rezultat indicii pe baza carora se poate formula presupunerea rezonabila ca in locatia din Baia Mare, strada Mihai Eminescu, nr. 53, judetul Maramures, au fost efectuate lucrari stomatologice fara respectarea conditiilor legale de autorizare pentru persoana care a efectuat aceste lucrari si fara respectarea normelor igienico-sanitare.

Avandu-se in vedere aceste imprejurari in care au fost realizate lucrarile stomatologice si riscurile pentru sanatate, indrumam toate persoanele care au apelat la serviciile prestate in aceasta locatie sa se prezinte la medic pentru examinare si analize medicale si totodata sa sesizeze politia.

A iesit din biserica si a fost lovita de masina
Citeste
In sfarsit e oficial: padurarul Liviu Pavel Pop a murit intr-un accident de munca
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.