FOTO/VIDEO: Florarie spulberata de un BMW. Satmareanca decedata dupa ce a fost prinsa sub daramaturi

Azi, la ora 07.50 Politia a fost sesizata cu privire la un eveniment rutier produs pe strada Ady Endre. Un autoturism condus de un barbat de 30 din Bihor care se deplasa pe strada Ady Endre a intrat in coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o femeie de 43 de ani din Satu Mare.

In urma impactului, autoturismul condus de bihorean a intrat intr-o cladire aflata la intersectia strazii Ady Endre cu Stefan cel Mare unde a ranit o persoana de 60 de ani din Satu Mare. In urma testarii cu aparatul alcooltest a rezultat ca cei doi conducatori auto nu au consumat alcool.

Din pacate, femeia de 60 de ani aflata in interiorul florariei a intrat in stop cardio-respirator si a decedat.

Articolul FOTO/VIDEO: Florarie spulberata de un BMW. Satmareanca decedata dupa ce a fost prinsa sub daramaturi apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

,,Echipa Barna, sunteti penibili! Demisionez" – Nou scandal in USR, dupa ce candidatul sustinut de USR-PLUS Diaspora a fost invalidat de Biroul National
Citeste
VESTE TRISTA PENTRU BAIMARENI – Minerul pierde la masa verde meciul cu Receam, dupa ce mai multi jucatori de la formatia baimareana au fost depistati cu COVID-19
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.