FOTO/VIDEO: Fifty Shades of... Orban. Ludovic Orban. Jurnalisti luati peste picior de premier

Astazi premierul Ludovic Orban a ajuns in Maramures pentru a-l inscauna pe noul presedinte al Consiliului Judetean Maramures, Ionel Bogdan. La final, jurnalistii din Maramures asteptau linistiti conferinta de presa. Pentru a-i adresa premierului intrebari, fireste.

Dupa ce a umblat prin judetele Timis si Arad, ajuns in Baia Mare a crezut ca monologul aburitor despre maretele proiecte ale liberalilor pentru Maramures (autostrada Baia Mare - Satu Mare, finalizarea lucrarilor la Barajul Runcu, retele de electricitate si gaze prin tot judetul etc etc) sunt suficiente pentru jurnalistii maramureseni. A incheiat triumfator si a dat sa plece.

Jurnalistii maramureseni care doreau sa ii adreseze intrebari au inceput sa vocifereze. Premierul a realizat ca nu scapa asa usor si a dat-o la intors:

"(Hihihihi). Am am mai avut trei declaratii de presa astazi (hihihihi). Credeam ca s-au epuizat subiectele".

Priviti cu atentie succesiunea de imagini foto, dar si imaginile video, care sunt graitoare despre STAREA DE SPIRIT A PREMIERULUI.

Comenteaza cu Facebook

Articolul FOTO/VIDEO: Fifty Shades of... Orban. Ludovic Orban. Jurnalisti luati peste picior de premier apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Reguli incalcate: Petreceri sanctionate de politisti si jandarmi in Catalina, in contextul starii de alerta. S-au aplicat amenzi in valoare de peste 11.000 de lei
Citeste
25 octombrie – Ziua Armatei Romane; Mesajul transmis de Preasfintitul Parinte Iustin
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.