Foto/video exclusiv – maramureSeni – mii de romani asteapta de 10 ore sa intre in tara prin ptf nadlac ii

Imagini foto si video am primit de la un maramuresean prins in haosul de la PTF Nadlac II. Sofer de camion acesta ne-a declarat ca sta de peste 10 ore pentru a intra in tara, dupa ce a vine din Polonia.

"Nu este posibil asa ceva. Intelegem multe, dar ce se intampla aici e halucinant. De 10 ore sunt astept sa intru in Romania. In ultimele doua ore am inaintat 5 metri. La televizor vedem ca o masina e verificata destul de repede. Mint. Se verifica li 10-20 minute o masina inainte de a intra. Sunt TIR-uri, camioane de 3,5 tone dar si foarte, foarte multe autoturisme" ne-a scris maramureseanul nostru.

"Ulterior efectuarii controlului specific la intrarea in tara, persoanele sunt sunt preluate de catre reprezentantii Directiei de Sanatate Publica pentru completarea declaratiei pe proprie raspundere si efectuarea controlului epidemiologic. Dupa incheierea formalitatilor si stabilirea masurile dispuse de catre personalul medical aflat in punct, masinile sunt preluate de catre echipaje de politie si jandarmi pentru a fi conduse spre locatiile stabilite pentru carantinare sau pentru autoizolare", se arata intr-un comunicat al Politiei de Frontiera.

Cinci blocuri de locuinte din Cavnic, incluse in programul de reabilitare in 2020
Citeste
NesimTirea totalA – In aceeasi zi, aceeasi firma vinde la pret dublu masti primariei sighet fata de pretul cerut unui spital din tara
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.